Prepaid simkaart USA 12GB

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Prepaid SIM Kaart USA 12GB

Met een prepaid SIM card USA van Airport Telecom bent u in de hele Verenigde Staten bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data.

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in de USA bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in de USA biedt en gebruik maakt van de grootste Amerikaanse mobiele netwerken. Bovendien is bij deze kaart geen registratie van de gebruiker nodig in de Verenigde Staten.

De prepaid SIM card USA kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de SIM kaart bij u thuis worden bezorgd in Nederland. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Specificaties

Prepaid simkaart USA 12GB

Algemeen

  • In de hele USA bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in de hele USA.
  • De SIM kaart USA is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw USA SIM kaart vóór vertrek per e-mail.
  • Haal uw SIM kaart bij vertrek op Schiphol Plaza of laat de SIM thuisbezorgen.

Data & beltegoed

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data voor de hele USA.
  • De SIM kaart is 30 dagen geldig na het plaatsen van de SIM kaart in Uw telefoon. Hierdoor wordt de kaart namelijk geactiveerd.

Kies Afhalen of Bezorging

Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de USA SIM kaart halen bij onze Airport Telecom winkel op Schiphol Plaza.

Wilt u bezorging van de USA SIM kaart op uw adres in Nederland? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in Nederland. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.