Over Airport Telecom

Airport Telecom is een telecom winkel voor reizigers die zich bevindt op één van de meest drukke plekken van Amsterdam Airport Schiphol precies tussen de aankomsthallen 1 en 2 in en op de looproute naar de vertrekhallen.

Jaarlijks reizen ongeveer 60 miljoen passagiers via Schiphol. De luchthaven is daardoor een enorm knooppunt van reizigers die vanuit andere continenten Europa binnenkomen en voor Nederlanders die naar andere landen buiten Europa vliegen.

Veel van deze reizigers kloppen aan bij de Airport Telecom winkel op Schiphol Plaza voor advies over de slimste methoden om hun smartphones, tablets en laptops te verbinden met lokale mobiele netwerken.

Door de jaren heen hebben de medewerkers van Airport Telecom hierdoor veel handigheid gekregen in het vinden van interessante lokale prepaid SIM kaarten voor reizigers die in Nederland en Europa aankomen, en ook voor reizigers vanuit Nederland naar diverse andere landen buiten Europa zoals de USA, Canada en China.

Heeft u vragen over mobiele bereikbaarheid op reis? Loop even langs bij ons op Schiphol Plaza. Vanzelfsprekend kunt u ons voor advies ook bereiken via telefoon (020 – 6530999) en email (info@airporttelecom.nl).