Simkaart kopen voor rondreis Verenigde Staten

Simkaart kopen voor rondreis Verenigde Staten

Simkaart voor rondreis in Amerika.

Bij Airport Telecom op Schiphol krijgen we veel vragen over onze prepaid simkaarten voor de Verenigde Staten. Wat we aanbieden zijn kaarten met grote data bundels. Het gaat om de sim USA 12GB en de simkaart USA Unlimited.

Goedkoop mobiel internet met sim USA

Belangrijk is dat simkaarten voor Amerika vooral heel geschikt zijn voor mobiel internet. Met 12 GB simkaart kunt u in de USA wel inkomende telefoongesprekken ontvangen, maar er kunnen geen normale uitgaande telefoongesprekken mee worden gevoerd. Alle gesprekken die via internet lopen zoals Whatsapp, Skype etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk en dat is ook meteen het grote voordeel. Natuurlijk zijn ook email, navigatie en alle andere zaken waarvoor een internetverbinding nodig is allemaal beschikbaar met de databundel van de 12 GB prepaid simkaart USA.

Bereikbaar in Amerika met simkaart USA

Van klanten die een rondreis in de Verenigde Staten gaan maken, krijgen we vaak de vraag of de kaarten in de hele USA werken. Dat is het geval. De 12GB prepaid sim kaarten en de USA unlimited werken in de hele Verenigde Staten. Daarbij moet echter wel worden aangetekend dat de USA een enorm land is en dat er dus ook veel hele afgelegen plekken zijn. Op die plaatsen werkt de smartphone vaak niet omdat er gewoon geen netwerkdekking is. In zulke situaties doet dus ook onze SIM kaart voor de USA het niet. In normale bewoonde gebieden, en zeker in de steden, gaat het echter goed en biedt de SIM kaart USA uitstekende dekking.

Hoelang is de sim USA geldig?

Wat ook van belang is bij het rondreizen is dat de prepaid SIM kaart voor de Verenigde Staten na activatie 30 dagen geldig is. Voor de meeste rondreizen zal dit ruim voldoende zijn maar het is toch goed hier van op de hoogte te zijn.

Welk telefoonnummer krijg ik met de simkaart USA

Met onze Unlimited prepaid simkaart USA in uw telefoon krijgt u een Amerikaans (+1) telefoonnummer. Onze 12GB prepaid simkaart USA heeft een Engels telefoonnummer. Een regelmatig gestelde vraag ten aanzien van 12 GB sim is waarom dit zo is. De 12GB was onze eerste simkaart voor de USA en we verkopen deze kaart al jaren naar volle tevredenheid. Ook nu we de Unlimited sim hebben voor Amerika, blijven we daarnaast de 12GB simkaart aanbieden. De reden is dat deze 12GB simkaart naar verhouding nog steeds een uitstekende databundel biedt tegen een gunstige prijs. Meer informatie over de simkaarten voor Amerika vindt u in ons blog: “Welke simkaart voor Amerika is de beste”. Graag wensen wij U alvast een hele goede reis naar de Verenigde Staten!

Graag wensen wij U alvast een hele goede reis naar de Verenigde Staten. Laat het ons even weten als er nog vragen zijn.